
Laitetaan tuo otsikko nyt noin,vaikka olipa tässä lohessa paljon muutakin


JUUSTOINEN UUNILOHI:
1 lohifile
suolaa,valkopippuria
pala purjosipulia
1 sipuli
1 pkt pekonia
3 tomaattia
kourallinen oliiveja
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
goudajuustoa raasteena
Nosta lohifile uunivuokaan ja mausta se suolalla ja valkopippurilla.Pilko pekoni ja paista niitä pannulla.Lisää joukkoon purjo ja keltasipulisilput.Anna sipuleiden hieman pehmentyä.Levitä pakoni-sipuliseos kalan päälle.Ripottele joukkoon oliiveja.Levitä pinnalle ohukesi viipalodut tomaatit.Päälimmäiseksi juustoraastetta.Kaada joukkoon ruokakerma.Paista lohta 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.


Kommentit