Viikonlopulla tehtiin yhtenä ruokana saksanhirvipataa...erittäin hyvää,kelpasi kaikille yes tosin totuuden nimessä,muksut eivät ottaneet vuohenjuustokastiketta wink Padassa juureksia,porsaankylkeä ja pekoniakin.

SAKSANHIRVIPATA:
500 g saksanhirveä
1 tl suolaa
2 tl pippuria
100 g siankylkeä
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 palsternakka
pala mukulaselleriä
2 porkkanaa
1 valkosipuli(yksi kyntinen)
1- 11/2 dl olutta
2 dl lihalientä
tilkka vettä

Leikkaa siankylki ja pekoni  paloiks.iRuskistele saksanhirvisuikaleet,sianliha ja pekoni pannulla.Mausta kevyesti.Nosta lihat padan pohjalle.Suikaloi juurekset tikkumaisiksi paloiksi.Levitä ne ja valkosipuli ja sipulisuikaleet lihojen päälle.Painele tiiviiksi.Kaada joukkoon lihaliemi ja olut.Kypsennä pataa aluksi 200 asteisessa uunissa ja alenna lämpö 175-150 asteeseen,kun liemi alkaa kiehua.Hauduta 2-3 tuntia.Ota liemi talteen kastiketta varten.

VUOHENJUUSTOKASTIKE:
lihapadan liemi
murustele joukkoon vuohenjuustoa(oman maun mukaan)
anna kastikkeen kiehua kokoon

Tarjoile lisänä perunamuusia ja raikasta salaattia