20220917_160747.jpg

Hieno juttu tosiaan,että lohen hinta on nyt taas alkanut tulemaan alaspäin.Nyt jo toistamiseen ostin lohta tarjouksesta.

Meillä oli sushien teosta jäänyt katkarapuja,joten käytin ne tähän ruokaan.Lisänä muusia ,paistettua kesäkurpitsaa ja pikkuporkkanoita.

KATKARAPULOHI:

600-700 g Lohifile

suolaa,paprikajauhetta,valkosipulijauhetta,sitruunamehua

katkarapuja

Leikkaa sopivat palat lohesta,viillä keskelle palaa viilto,niin että nahka jää kuitenkin ehjäksi.Käännä lohen sivut medaljongiksi/perhoseksi.Paista medaljongit ja mausta savupaprikalla,valkosipulijauheella,suolalla ja sitruunalla.Nosta palat uunivuokaan ja lisää päälle katkarapuja,sekä juustoraastetta.Kypsennä 200 asteisessa uunissa n.10 minuuttia.

20220917_153309.jpg20220917_153005.jpg