Kylmäsavulohta oli senverran,että tein siitä vielä laatikkoruoan...tästä tuli älyttömän hyvää,suosittelen
Joukossa porkkanaa ja Kippari-ruokakermaa.
KIPPARIN-LOHILAATIKKO:
5 isoa perunaa ohuina viipaleina
4 porkkanaa ohuina viipaleina(pienehköjä)
1 silputtu keltasipuli
muutama ohut siivu savujuustoa
ripsaus valkopippuria
1 prk Kippari-ruokakermaa
arviolta 300 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
Lado viipaloidut peruna,porkkanat,lohet ja savujuustot,kerroksittain uunivuokaan.Ripsauta hieman valkopippuria mukaan.Kaada päälle ruokakerma.Paista 200 asteisessa uunissa reilu tunti,kunnes juurekset ovat kypsät.
huom.suolaa en lisännyt yhtään,koska suolaisuutta tuli sekä lohesta,että juustosta ja ruokakermasta.
Kommentit