Porsaanlihasuikaleita meillä käytetään suhteellisen usein arkena ruoanlaitossa.Niistä saa kätevästi kastikkeita patoja tai laatikkoruokia.Tähän pataan tai,mitä tuo nyt oli,käytin myös papuja,kun niitä sattui olemaan,hieman vajaa purkki.Aikomus oli tehdä keittoa,mutta kun joku oli avannut purkin ja maistellut niitä laitoin loput sitten tähän ruokaan :)
POSSU-PAPUPATA:
1 rasia porsaanlihasuikaleita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
silputtua sipulia
savustettu valkosipulin kynsi
vettä
oman maun mukaan sweet chili kastiketta
pala lihaliemikuutiosta
valkoisia papuja kastikkeessaan
Ruskistele lihat ja mausta ne.Lisää joukkoon sipulia kuullottumaan,sekä valkosipulia.Lisää joukkoon vettä ja anna lihojen kiehua hiljalleen jonkun aikaa.Lisäile joukkoon lihaliemikuutiopala ja sweet chilikastiketta.Anna vielä hautua kypsemmäksi.Lisää loppupuolella pavut.Tarkista maku ja tarjoa pata riisin kera.
Kommentit