Erään kerran suunittelin ihan uutta broiskuruokaa(tein tätä samaa ruokaa kesällä,mutta kuvat on miehen kännyssä,eikä hän ole purkanut niitä koneelle) ja otin jopa osaa tällä ''kisaan'',mutta eipä tullut menestystä wink vaikka omasta mielestäni oli herkkua,ehkä ei ihan haettu tämän tyyppistä,ilmeisesti enemmän jotaina pastaruokaa tms.Tässä oli siis nektariinia,broileria ja musta-pekkaruokakermaa,mmmcheeky

NEKTARIINI-MUSTAPEKKABROILERI:
500 g broilerin filettä paloina
tilkka öljyä
suolaa,currya,yrttejä
3-4 nektariinia
tilkka siirappia tai hunajaa
1 prk musta-pekka ruokakermaa

Leikkaa fileet reiluiksi paloiksi.Ruskista niillle nätti väri pintaan öljyssä.Mausta kevyesti.Kuullottele nektariinit myös pannulla ja lisämakeuta niitä aavistuksella siirappia tai hunajaa.Levitä broilerit uunivuokaan ja niiden päälle nektariiniviipaleet.Kaada päälle musta-pekka ruokakerma.Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.Tarjoa keitetyn tumman riisin ja kasvisten kera.