
Erään kerran suunittelin ihan uutta broiskuruokaa(tein tätä samaa ruokaa kesällä,mutta kuvat on miehen kännyssä,eikä hän ole purkanut niitä koneelle) ja otin jopa osaa tällä ''kisaan'',mutta eipä tullut menestystä


NEKTARIINI-MUSTAPEKKABROILERI:
500 g broilerin filettä paloina
tilkka öljyä
suolaa,currya,yrttejä
3-4 nektariinia
tilkka siirappia tai hunajaa
1 prk musta-pekka ruokakermaa
Leikkaa fileet reiluiksi paloiksi.Ruskista niillle nätti väri pintaan öljyssä.Mausta kevyesti.Kuullottele nektariinit myös pannulla ja lisämakeuta niitä aavistuksella siirappia tai hunajaa.Levitä broilerit uunivuokaan ja niiden päälle nektariiniviipaleet.Kaada päälle musta-pekka ruokakerma.Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.Tarjoa keitetyn tumman riisin ja kasvisten kera.


Kommentit