Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin...olisiko ollut joku pyhä,mutta mikä ;D noo,jokatapauksessa oli niiin hyvää.Ruskistin fileen ja loppupaistoin uunissa,käärin folioon ja annoin vetäytyä hetken ennen tarjoilua,oli kyllä tosi onnistunut.Lisänä lohkoperunat(yllätys ;) ) ja kesäkurpitsaviipaleet,jotka maustoin mm.balsamicolla.Kastikkeena kolmen juuston ruokakermasta tehty vaalea kastike.
PORSAANFILEE:
700 g porsaan sisäfilettä
öljyä/voita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl rosmariinia
1 paprikajauhetta
1 prk ruokakermaa
nokare lihaliemikuutiosta
Ruskista huoneenlämpöisen fileen pinnat kiinni pannulla tilkassaöljy/voiseosta.Laita file uuniin 175 asteeseen.Kypsennä 30-35 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta.Mausta file ja kääri se folioon.Anna vetäytyä n.15 minuuttia.Valmista kastike samalla pannulla jolla paistoit fileen.Kaada pannulle ruokakerma,sekoittele ja lisämausta halutessasi nokareella lihaliemikuutiosta.
Kommentit