maaliskuu%202016%20010.jpg

Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin...olisiko ollut joku pyhä,mutta mikä ;D noo,jokatapauksessa oli niiin hyvää.Ruskistin fileen ja loppupaistoin uunissa,käärin folioon ja annoin vetäytyä hetken ennen tarjoilua,oli kyllä tosi onnistunut.Lisänä lohkoperunat(yllätys ;) ) ja kesäkurpitsaviipaleet,jotka maustoin mm.balsamicolla.Kastikkeena kolmen juuston ruokakermasta tehty vaalea kastike.

PORSAANFILEE:

700 g porsaan sisäfilettä

öljyä/voita

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 tl rosmariinia

1 paprikajauhetta

1 prk ruokakermaa

nokare lihaliemikuutiosta

Ruskista huoneenlämpöisen fileen pinnat kiinni pannulla tilkassaöljy/voiseosta.Laita file uuniin 175 asteeseen.Kypsennä 30-35  minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta.Mausta file ja kääri se folioon.Anna vetäytyä n.15 minuuttia.Valmista kastike samalla pannulla jolla paistoit fileen.Kaada pannulle ruokakerma,sekoittele ja lisämausta halutessasi nokareella lihaliemikuutiosta.

 

maaliskuu%202016%20011.jpg