Itsenäisyyspäivän kunniaksi tuli tehtyä myös kääretorttu.( osa siitä meni suoraan pakkaseen )
APPELSIINI-MUSCOVADOKÄÄRETORTTU:
4 kanamunaa
1,5 dl muscovadosokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet ja siivilöi muna-sokeriseokseen.Sekoita nostellen joukkoon.Kaada leivinapaperin päälle,pellille.Paista 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia.Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle.
VÄLIIN:Appelsiinituorejuustoa+ kerma-muscovadosiirappivaahtoa
PÄÄLLE:Kerma-muscovadosiirappivahtoa(1 prk kermaa vaahdotettuna + oman manun mukaan muscovadosiirappia)
Toinen Adventtikin meni siinä Itsenäisyyspäivänä.
Kommentit