Meidän Jouluun kuuluu ehdottomasti,edelleen itsetehdyt Joulukarkit/suklaat.Niitä on ihana tehdä ja samalla fiilistellä tulevaa ihanaa aikaa <3
VALKOSUKLAAFUDGE:
2 dl kermaa
2 dl sokeria
vaniljasokeria
3 rkl voita
1 levy valkosuklaata
Kaada kerma kattilaan,lisää joukkoon sokeri ja voi.Anna seoksen kiehua hiljalleen,välillä sekoitellen,kunnes seos saostuu.Voit kokeilla tiputtamalla seosta kylmään veteen ja jos se jähmettyy seos on valmis.Nosta jäähtymään hetkeksi.Lisää sitten pilkottu suklaa.Sekoittele kunnes suklaa on sulanut.Kaada massa vuokaan,koristele ja anna jähmettyä jääkaapissa.Leikkaa fudge paloiksi.Säilytä vaikka peltirasiassa jääkaapissa.Fudge säillyy jopa 2 viikkoa viileässä.
Kommentit