Porkkanalaatikko tehdään myös Jouluksi aina.Nyt varsinkin kun Äiti ei ole sitä meille enään tekemässä :`(
Tämä on siis Äidin vanhalla ohjeella tehty,itse en silti niin hyvää saa aikaan ;) riisipuuron pitää olla nimenomaan hieman löysempää,ettei laatikosta tule liian kittanaa sellaista tiivistä.
PORKKANALAATIKKO:
1kg porkkanasosetta
5 dl riisipuuroa(löysähköä)
1/2 tl muskottia
suolaa ja valkopippuria (oman maun mukaan)
1/2 dl siirappia
1 muna
1/2 dl sulatettua voita
1 dl kermaa
Päälle voinokareita
Sekoita kaikki ainekset yhteen,tarkista maku.Kaada voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle voinokareita.Paista 175 asteessa n.1 1/2 tuntia.
Kommentit