20241210_161619.jpg

Porkkanalaatikko tehdään myös Jouluksi aina.Nyt varsinkin kun Äiti ei ole sitä meille enään tekemässä :`(

Tämä on siis Äidin vanhalla ohjeella tehty,itse en silti niin hyvää saa aikaan ;) riisipuuron pitää olla nimenomaan hieman löysempää,ettei laatikosta tule liian kittanaa sellaista tiivistä.

PORKKANALAATIKKO:

1kg porkkanasosetta

5 dl riisipuuroa(löysähköä)

1/2 tl muskottia

suolaa ja valkopippuria (oman maun mukaan)

1/2 dl siirappia

1 muna

1/2 dl sulatettua voita

1 dl kermaa

Päälle voinokareita

Sekoita kaikki ainekset yhteen,tarkista maku.Kaada voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle voinokareita.Paista 175 asteessa n.1 1/2 tuntia.