20241206_170011.jpg

Itsenäisyyspäivän Jälkiruoka oli Vaniljapannacotta...oi mitä namia :) Päällä vadelmia.

VADELMA-PANNACOTTA:

2 liivatelehteä,laita ne likoamaan kylmään veteen

3 dl kuohukermaa

2 dl maitoa

1 dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

Mittaa kerma,maito ja sokeri kattilaan.Kuumenna kiehuvaksi,koko ajan sekoittaen.Lisää lopuksi vaniljasokeri.Sekä purista liivakoista vesi pois ja lisää ne kuumaan kermaseokseen,sekoittaen kunnes liukenevat.Kaada seos tarjoiluastioihin,peitä kelmulla.Anna olla viileässä ainakin 4 tuntia.Sekoita jäisiin vademiin vähän sokeria,limen mehua ja anna maustua.Nosta vadelmat ennen tarjoilua pannacotan päälle.

20241206_170015.jpg