Mennään tässä vielä vähän menneeseen Pääsiäiseen...tämä oli Lankalauantain ruoka.Broilerin rintafileet oli tarjouksessa ja niistäpä sitten kokkailin ruoan.Lisäkkeeksi tein parsaa ,pekoniin kääräistynä.Tunnustan,minä en oikeastaan osaa tuota parsaa valmistaa vielä(kään) vinkkejä otetaan vastaan.Meillä nuoret tykkää siitä hirmuisesti,mutten osaa valmistaa sitä,muuten kuin näin :D
PEKONI-PARSA:
Nippu parsaa(leikkasin kovaa kantaa pois)
pekonia paketti
höyrytin niitä kiehuvassa,suolatussa vedessä.Kääräisin ympärille pekonia(joka ei pysynyt oikein kiinni) ja paistoin pannulla rapeaksi.
KERMAINEN PAPRIKA-BROILERI:
Broilerin rinatfileitä(suolaa,currya,paprikajauhetta,valkosipulijauhetta,rakuunaa,öljytilkka,mausta broileri ja anna maustua muutama tunti vaikka muovipussissa)
keltaista ja punaista paprikaa paloina
1 prk ruokakermaa
1 dl kuohukermaa
Ruskista broilerit pannulla.Lisää joukkoon paprikapalat.Kääntele niitä hetken aikaa pannulla.Lisää kerma.Tämän olisi voinut hauduttaa pannulla,mutta minä kumosin koko satsin vielä uunivuokaan ja loppukypsensin 200 asteisessa uunissa n.15 minuuttia.
Kommentit