Ensimmäisenä Pääsiäispäivänä me söimme Porsaanpihviä,Kanttarellikastiketta,Valkosipuliperunoita,Kylmäsavulohta,Lohiviettelystä(kaupan)rosmariiniporkkanoita ja salaattia.
Porssanpihvit paistoin ja haudutin kermassa kypsäksi.
VALKOSIPULIPERUNAT:
Isohkoja perunoita n.6-7 viipaleina
suolaa,silputtua valkosipulia(itse laitan pieneinä viipaleina)
2 dl kermaa
1 dl ruokakermaa
Lado viipaloidut perunat öljyttyyn vuokaan,niin,että,joka väliin ripotat suolaa ja lisäät valkosipulisilppua.Lopuksi kaada kerma perunoiden joukkoon.Paista 200 asteisessa uunissa tunnin verran.
ROSMARIINIPORKKANAT:
Babyporkkanoita
vettä,suolaa
voita,rosmariinia
Keitä porkkanat kypsiksi vedessä.Kaada vesi pois.Lisää nokare voita ja kämmenissä murskattua rosmariinia joukkoon.Hämmennä ja aseta tarjolle.
Kommentit