20250420_170118.jpg

Ensimmäisenä Pääsiäispäivänä me söimme Porsaanpihviä,Kanttarellikastiketta,Valkosipuliperunoita,Kylmäsavulohta,Lohiviettelystä(kaupan)rosmariiniporkkanoita ja salaattia.

Porssanpihvit paistoin ja haudutin kermassa kypsäksi.

VALKOSIPULIPERUNAT:

Isohkoja perunoita n.6-7 viipaleina

suolaa,silputtua valkosipulia(itse laitan pieneinä viipaleina)

2 dl kermaa

1 dl ruokakermaa

Lado viipaloidut perunat öljyttyyn vuokaan,niin,että,joka väliin ripotat suolaa ja lisäät valkosipulisilppua.Lopuksi kaada kerma perunoiden joukkoon.Paista 200 asteisessa uunissa tunnin verran.

ROSMARIINIPORKKANAT:

Babyporkkanoita

vettä,suolaa

voita,rosmariinia

Keitä porkkanat kypsiksi vedessä.Kaada vesi pois.Lisää nokare voita ja kämmenissä murskattua rosmariinia joukkoon.Hämmennä ja aseta tarjolle.

20250420_170122.jpg