maaliskuu%202016%20014.jpg

Ihan jälkkäri,ei voi vastustaa.Tälläkertaa tein Valkosuklaamoussen itse,nappasin vinkin Valion sivuilta.Maustoin limenmehulla ja päälle limen raastettua kuorta...nami miten hyvää.

VALKOSUKLAAMOUSSE:

1 levy valkosuklaata(käytin lähes sen 140 g yhden rivin jätin koristeluun)

1 rasia  maustamatonta philadelphia tuorejuustoa

2 tl vaniljasokeria

1/2 limen mehu

2 valkuaista

1/2 dl sokeria

KORISTEEKSI:valkosuklaarouhetta,maitosuklaarouhetta ja limen kuorta

Sulata suklaa mikrossa varovasti.Vatkaa tuorejuusto,sulatettu suklaa,limen mehu ja vaniljasokeri,sähkövatkailmella,hyvin sekaisin.Vaahdota valkuaiset ja sokeri,kovaksi vaahdoksi.Yhdistä vaahto tuorejuustoseokseen,varovasti nostellen.Annostele Valkosuklaamousse puolikkaisiin suklaamunankuoriin.Koristele.

maaliskuu%202016%20016.jpg