Maaliskuu%202015%20025.jpg

Meillä vietettiin 15v synttäreitä,viime sunnuntaina.Juhlia neito ei halunnut,mutta toiveena oli vaan,hyvää ruokaa.Tämmöistä sitten tarjosin:Porsaan filettä,pippuri-kermakastikkeella,duchessperunaa ,papuja ja olipa pöydässä kylmäsavulohtakin (ei kuvassa) jälkkäriksi marenkikakkua.Porsaanfilee oli Snelmannin ja se paistettiin ohjeen mukaan.Pippurikermakastike tehtiin paistoliemestä,kermasta ja pippurista,kokoon keittämällä.

DUCHESSPERUNAT:

6 keitettyä perunaa

3 keltuaista

ripaus suolaa,pippuria ja muskottia

70 g sulatettua voita

Keitä kuoritut perunat kypsiksi.Puserra ne siivilän läpi soseeksi.Lisää joukkoon keltuaiset,mausteet ja sulatettu voi.Tarkista maku.Pursota pellille leivinpaperin päälle ruusukkeita.Paista 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi,n.20 min.

Maaliskuu%202015%20023.jpg

Maaliskuu%202015%20026.jpg