Joulukuu%202014%20051.jpg

Itsenäisyyspäivän ateriamme koostui: alkukeitosta, joka oli Bataattisosekeitto, sekä Lohimousse leipäsistä, 

Naudanpaistista, valkosipuli pannuperunoista ja punajuuri-homejuustokiusauksesta(jonka ostin työpaikan amicasta) jälkkärinä oli Luumu-piparkakkurahka ja kahvin kanssa torttuja ja pipareita.Ihanaa leppoisaa yhdessäoloa...esimakua Rauhallisesta Joulusta, toivon ;) 

Joulukuu%202014%20047.jpg

ja joka ikkunalla kaksi kynttilää

Joulukuu%202014%20001.jpg

20141206_155618-1.jpg

Bataattisosekeitto                                               Valkosipuli pannuperunat

   Joulukuu%202014%20048.jpg   20141206_154149.jpg

LOHIMOUSSE LEIPÄSET:

100 g kylmäsavulohta

1 rasia tilli tuorejuustoa

1/2 prk ranskankermaa

2 rkl majoneesia

ripaus chiliä

Hienonna lohi.Sekoita tuorjuusto,ranskankerma,majoneesi ja lohi hyvin.Lisää ripaus chiliä(ja jos haluat mausta oman maun mukaan,esim.sitruunalla)anna tekeytyä viileässä.Päällystä pikkuiset ruisleivät(meillä vaasan jälkiuunipuikulaa)moussella.

20141206_154007.jpg

Kahvin kera, Omena ja Luumutorttuja

Joulukuu%202014%20053.jpg

ohjeita laittelen jäljestäpäin... ;)