maaliskuu%202014%20003-normal.jpg

Mureketta tehtiin viikonlopulla...se on niin kätevä lykätä uuniin lisukkeineen,tälläkertaa battaattia ja paprikaa...ja mennä siksi aikaa ulkoilemaan.Lisänä vielä raikasta salaattia =P murekkeessa savujuustoa joukossa,tiedä sitten repeilikö hieman päältä siitä syystä vai mistä.

SAVUJUUSTOINEN MUREKE:

700 g jauhelihaa

hienonnettua sipulia

1 dl korppujauhoja

2 palaa leipää

1,5 dl maitoa

1 tl mustapippuria

2 tl paprikajauhetta

1 tl suolaa

1 tl basilikaa

savujuustoa silputtuna

Turvota korppujauhot ja leipämurut maidossa.Lisää joukkoon jauheliha,kuullotettu sipuli,mausteet ja juusto.Voit paistaa koepalan ja tarkistaa murekken maun.Lohko murekkeen mukaan juureksi/vihanneksia ja paista koko komeutta 175-200 asteisessa uunissa vajaan tunnin verran.

maaliskuu%202014%20001-normal.jpg