lokakuu%20003-normal.jpg

Yhteihyvän ruokaliitteessä oli välimerellisen kanavuoan ohje,sitä olin silmäillyt ja päättänyt kokeilla.Makunautintoja Mimmin Keittiössä,on tätä jo tehty ja hyväksi havaittu.Minä aavistuksen muuttelin ohjetta omaan makuun sopivaksi.Lisäsin mm.oliiveja ja fetajuustoa,välimerellisyyden lisäämiseksi ;D Sipuliakin tuli laitettua ja mitäs muuta...minun ruoalleni kävi kyllä hassusti,tuo ranskankermaseos,joka vuokaan lisättiin meni hassun näköiseksi uunissa,juoksettui vai mitä? Hyvää tämä oli kyllä,vaikka ulkonäkö oli mitä oli :/ Laitan tähän kuitenkin ohjeen miten  oman versioni tein.

VÄLIMEREN BROILERIA:

1 rs broileria(filettä,paistia tms.)

öljyä

sitruunan raastettu kuori

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1/2 kesäkurpitsa

punaista paprikaa

1 sipuli

kourallinen oliiveja

n.1 dl fetajuustokuutioita

1 dl kanalientä

1 prk ranskankermaa

1 tl oreganoa

1 tl basilikaa

juustoraastetta

Ruskista kanafileet ja mausta ne  sitruunankuorella,suolalla sekä pippurilla.Nosta fileet uunivuokaanKuullota suikaloitua sipulia ja paprikaa vielä hetki pannussa.Pilko kesäkurpitsa.Levitä kasvikset,oliivit ja feta broilerin päälle vuokaan.Kiehauta kanaliemi pannussa,jossa paistoit kanat ja vihannekset.sekoita joukkoon ranskankerma ja mausta oreganolla ja basilikalla.Kaada seos broilerien joukkoon uunivuokaan.Ripottele päälle juustoraastetta.Paista vielä 200 asteisessa uunissa n.20 minuuttia.

                          lokakuu%20007-normal.jpg

lokakuu%20004-normal.jpg