Elokuu%202013%20010-normal.jpg

Rippijuhlan toinen voileipäkakku oli kalaisa =) täytteessä tuorejuustoa,kurkkusalaattia,lohta ja turkkilaista jugurttia.NAM

LOHI-VOILEIPÄKAKKU:

24 palaa tummaa paahtoleipää

150 g kylmäsavustettua lohta

1 prk tuorejuustoa

1/2 prk kurkkusalaattia (felixin kurkkusalaatti tuore)

2 dl turkkilaista jugurttia

1 dl  majoneesia

hienonnettua tilliä

kostutus maidolla

päällä kurkkusalaatti-majoneesi-jugurttiseos

katkarapuja,persiljaa,kurkkua ja lohta

Hienonna lohi.Sekoita tuorejuusto,kurkkusalaatti,majoneesi,tilli ja lohi keskenään.Lado leivät,joista olet leikannut reunat,3x2  tajoilulautaselle.Kostuta maidolla hyvin.Levitä jokaisen kerroksen väliin täytettä.Tee kerroksia 4 .Peitä kakku foliolla ja laita leikkuulauta päälle,nosta viileään yöksi.Koristele seuraavana päivänä katkaravuilla,lohella,kurkulla ja persiljalla.

Elokuu%202013%20010-normal.jpg