Kes%C3%A4kuu%20023-normal.jpg

Hampurilaisia innostutaan tekemään silloin tällöin...ja kyllähän ne hyviä on,vielä kun saisi itsestään senverran irti,että tekisi sämpylätkin itse ;) näihin paistettiin mukaan vielä halloumi juustoa,nam!Jauhelihapihvit tehtiin vanhalla tutulla ohjeella,johon tulee sipulikeittoaineksia ja leipää.

JAUHELIHAPIHVIT:

500 g jauhelihaa

1 pss sipulikeittoaineksia

2 leivänsiivua

1 dl vettä

1 kanamuna

Turvota sipulikeittoaineksia ja murustettua leipää vedessä jonkin aikaa.Lisää joukkoon jauheliha ja kanamuna hyvin sekoittaen.Muotoile isohkoja pihvejä öljytyin käsin.Paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Lisäksi:kurkkua,tomaattia,salaattia,herkkukurkkua,paistettua halloumia,hampurilaiskastiketta ja cheddarjuustoa

Kes%C3%A4kuu%20024-normal.jpg