toukokuu%20037-normal.jpg

Ensin ajatuksena oli kääräistä pekonit broilereiden ympärille,mutta en sitten viitsinyt,vaan saksin pekonit pienemmiksi ja ripottelin uunivuokaan broiskujen päälle,kera tomaattien,nam =P

TOMAATTI-PEKONIBROILERI:

2 rasiaa broilerinleikkeitä

1 tl suolaa

1 tl currya

1 tl paprikajauhetta

ripaus mustapippuria

2 tl basilikaa

1 pkt silputtua pekonia

muutama tomaatti viipaleina/paloina

1 prk ruokakermaa(myös makukermat käyvät hyvin)

pieni pala liemikuutiosta murennettuna

Ruskista pinta broilereihin,mausta ne.Lado broilerit uunivuokaan,ripottele päälle pekonisilppu ja tomaattia.Kaada joukkoon ruokakerma,jonka maustat pienellä palalla kanaliemikutiosta.Kypsennä 20-25 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa tumman riisin kera.

toukokuu%20035-normal.jpg