Syystalkoiden kahvitteluhetkeen tein omenapiirakan mascarpone täytteelllä.Täytteessä myös kondensoitua maitoa,joka toi oman toffeisen makunsa tähän.Yksi kommenteista oli''parasta piirakkaa ikinä''Kiitos <3 kuvat jäivät toissijaisiksi ;) eli taas hössäkässä unohtelin,kunnon kuvat blush no mutta tässä palakuva ja puolikas piirakka

OMENA-MASCARPONEPIIRAKKA:
150 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
n.1/2 dl maitoa

MASCARPONE-TÄYTE:
1/2 prk mascarponejuustoa,tai vähän reilu(voisi käyttää koko purkillisenkin,olin varovainen,kun ekaa kertaa tein)
1 tlk kondensoitua maitoa
2 tl vaniljasokeria
omensiivuja
2 tl kanelia
Sekoita pehmeä margariini ja sokeri.Lisää siihen kanamuna.Yhdistä jauhot ja lisää ne taikinaan maidon kanssa.Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.Levitä päälle omenaviipaleet ja ripota päälle kanelia..Sekoita mascarpone ja kondensoitu maito.Mausta vaniljalla.Kaada mascarponeseos omenien päälle.Paista piirakkaa 175 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.