Kakkupohja onnistui loistavasti(en saanut hyvää kuvaa) eli,noudatin Mimmi Mutikaisen ohjetta,että kannattaa laittaa jauhoja suhteessa enemmän,kuin sokeria,meniköhän se niin wink no,jokatapauksessa laitoin hitusen enmmän jauhoja,kuin ennen.Ohjeeni on lähes aina ollut se kaikkia yhtäpaljon,mutta nyt siis näin ja loistava tasainen pohja tuli smiley tässä vielä ohje miten tein...

5 MUNAN KAKKUPOHJA:(eli käytän pientä kahvikuppia)
5 kanamunaa
2 kpp sokeria
2 1/2 kpp vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe,siivilöi nostellen muna-sokerivaahtoon.Kaada voideltuun,korppujauhotettuun kakkuvuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla,40-45 minuuttia.(Kokeile kypsyyttä tikulla)