Jälkiruoaksi valmistin Manteliset päärynät...marinoin päärynöitä glögi-mausteliemessä ja valmistin lopuksi marinointiliemestä makusiirapin tapaisen hässäkän ...aikas hyvää etten sanoisi
MANTELIPÄÄRYNÄT GLÖGISIIRAPILLA:
8-9 päärynää
glögiä
vaniljasokeria
2-3 tähtianista
kanelia
sokeria
Kuori päärynät.Laita ne astiaan ,jonne päälle kaadat glögiä,niin, että juuri ja juuri peittyvät.Ripottele joukkoon mausteet ja sekoita päärynöitä hieman.Anna maustua muutama tunti tai yön yli.Viipaloi päärynät vuokaan.Ripottele päälle reilusti mantelilastuja ja hieman sokeria.Paista 200 asteisessa uunissa,kunnes tuntuvat pehmeiltä ja mantelit on saaneet väriä.Keittele sillävälin glögimarinadista siirappi,lisäten hieman sokeria joukkoon.
tässä päärynät tulleet uunista
Kommentit