Pyhäinpäivän ateria koostui ''Beef wellingtonista'',Pannuperunoista,yrttisistä porkkanoista,parsakaalista ja punaviinillä maustetusta kastikkeesta... minä valmistin jokaiselle syöjälle oman annoksen,tämän voi valmistaa myös kokonaisena.

''BEEF WELLINGTON''VILIJAANAN TAPAAN:

1,2 kg porsaanfile

erilaisia pippureita,suolaa,rosmariinia jne,maustetaan omaan makuun

öljyä(marinoi muutama tunti)

silputtua sipulia

herkkusieniä

taikinalevyjä

Ruskista maustunut file pannulla voi/öljy seoksessa.Laita file paistopussiin ja kypsennä 150 asteisessa uunissa tunnin verran.Anna jäähtyä,ennen leikkaamista.Kuullota sipuli ja herkkusienet pannulla öljyssä,jäähdytä.Leikkaa fileestä muutaman sentin paksuisia viipaleita.Lado taikinalevyt työpöydälle ja kauli niitä vähän ohuemmiksi.Nosta taikinalle aina viipale filettä,jonka päälle levitetään herkkusieni-sipuliseosta.Painele taikina hyvin kiinni,voitele kanamunalla ja paista 200 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

tämä kuva ei anna oikeutta tuolle liharuoalla,koska taikina sen päällä näyttää tooosi paksulta,sitä se ei ollut,kuten yläkuvasta näkyy ;) olin vaan kuvannut ihan juuri uunista otetun lihan ja taikina oli niin kohollaan