Tämä on oikeastaan ihan vaan,pastalaatikkoa,mutta jossakin ruokaohjelmassa(anteeksi nyt,en kyllä muista missä) tämä kulki nimellä Juustomakaroni ja siinä kokki lisäsin joukkoon upeaa Hummerinlihaa,sekä suositteli käyttämään putkipastaa,jotta juustokastike imeytyy hyvin pastan sisällekkin...noo,meillä nyt ei hummeria syödä,joten kehittelin oman  arkisen version Tämä oli herkkua

 

JUUSTOMAKARONI JAUHELIHALLA:

n 5 dl pastaa keitettynä(en kyllä mitannut,koska viskon pastaa kiehumaan näppistuntumalla)

keitin veteen reippaasti karkeaa suolaa,jotta pasta maistuu(kokin vinkki)

 

JAUHELIHASEOS:

400 g jauhelihaa

suolaa,pippuria

turaus ketsuppia ja chilikastiketta

yrttisekoitusta

Paista jauheliha ja mausta se.Sekoita pastan joukkoon.

 

JUUSTOKASTIKE:(tämäkin tehty näppituntumalla)

nokare voita

2 rkl vehnäjauhoja

maitoa

jauhettua muskottia ja suolaa

runsaasti juustoraastetta,mieluusti voimakasta

 

Sulata voi ja lisää siihen jauhot.Kuullota,mutta älä anna ruskistua.Lisää vähitellen maitoa,koko ajan sekoittaen,kunnes saat haluamasi paksuisen kastikkeen.Anna poreilla kymmenisen minuuttia.Lisää juustoraastetta ja mausta kastike.

 

Kaada juustokastike, pasta-jauhelihaseoksen päälle ja sekoita sitä niin,että sitä on joka puolella.Pinnalle vielä kunnon kerros juustokastiketta.Ripottele päälle korppujauhoja(Kokki laittoi mielestäni murustettua leipää ruokansa päälle)Paista  200 asteisessa uunissa reilun 1/2 tuntia,kunnes pinta on saanut väriä.