Possua suikaleina,sipulia,persikkaa ja tietysti sitä pippuria...koko satsi meni,vaikka itse pelkäsin liian pippuriseksi
400 g porsaanlihasuikaleita
suolaa,valkopippuria,grillimaustetta
öljyä
1 silputtu sipuli
tilkkanen vettä
1 prk ruokakermaa(2,5 dl)
mustapippuria oman maun mukaan
loraus fondia ja sweet chilikastiketta
3-4 persikanpuolikasta pilkottuna(säilyke)
Ruskistele possunlihat ensin öljyssä.Mausta.Lisää joukkoon kuullottumaan sipulisilppu.Lisää tilkka vettä ja anna lihojen hautua hetki.Lisää ruokakerma ja mausteet.Tarkista maku.Lisää lopuksi persikanpalat ja anna hetken aikaa kuumentua.Tarjoa lisäkkeenä riisiä ja raikasta salaattia.
salaatissa tammenlehvää,kurkkua,tomaattia ja hunajamelonia
Kommentit