1987223.jpg

vaikka ei aitoa kermaa ;) kuva on valitettavan huono herkullisesta ruoasta...otettu illalla nopsasti(juu,ja vielä mikrossa lämmitetty):/
tein tätä pataa eräänä iltana ennen töihin lähtöä,enkä huomannut ottaa kuvaa,enkä kerinnyt itse syömään ennenkuin töiden jälkeen  ja tuossa oli jämät mitä ruoasta oli jäänyt :D

400 g possua suikaleina
suolaa,pippuria,paprikajauhetta maltillisesti
pala purjosipulia silputtuna
2-3 porkkanaa viipaleina
1/2 lihaliemikuutio
vettä
1 prk ruokakermaa
fetajuustoa kuutioina

Ruskistele lihasuikaleet(huoneenlämpöiset)mausta lihat.Lisää joukkoon purjosipuli ja porkkanasiivut.Kääntele hetki.Lorauta joukkoon vettä sopiva määrä(olisiko 1-2 dl) ja anna ruoan kypsyä hiljalleen tunnin verran.Lisää lopuksi ruokakerma ja anna vielä hetki hautua.Lisää loppupuolella fetakuutioita haluttu määrä joukkoon.Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.