1540863.jpg

Tähän pastavuokaan otin ohjeen Herkkuja Ruokapöytään blogista...Kiitos jälleen Ainolle,joka oli napannut ohjeen IHANILTA TOMAATEILTA ;)... laitoin nimen vaan noin,koska hieman erilainen tuosta tuli kuin alkuperäinen ''Kolmen värin pastavuoka''

Tämä ohje on kopioitu AINOLTA...suluissa muutokseni!

2 tlk yrttitomaattimurskaa (1 prk)

1 kesäkurpitsa (1/2)

1 íso sipuli (ei niin iso)

3 valkosipulin kynttä (2)

n. 1 dl mustia oliiveja

2 mozzarellapalleroa (1 pallo)

n. 1 dl juustoraastetta

500 g sarvimakaronia (250 g täysjyvä fusillia)

tuoretta basilikaa, mustapippuria, suolaa, chilijauhetta (kuivattua basilikaa, rastettua inkivääriä)

oliiviöljyä kasvisten kuullottamiseen

Pilko sipuli, valkosipulin kynnet sekä kesäkurpitsa. Kuullota kattilassa oliiviöljyssä sipulia ja valkosipulia. Lisää hetken kuluttua kesäkurpitsa ja sekoittele hetken aikaa.

Lisää joukkoon 2 tölkillistä tomaattimurskaa sekä oliivit. Sekoita huolellisesti ja mausta mustapippurilla, suolalla ja chilijauheella. Annan kastikkeen hautua sen aikaa kun keität pastan. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

Kun makaronit ovat al dente, valuta ne ja sekoita tomaattikastikkeen joukkoon. Pieni mozzarellapallerot ja basilikan lehdet ja sekoita ne makaroni-tomaattikastikeseokseen. Kaada seos uunivuokaan ja kuorruta juustoraasteella. Paista 225 asteessa 10-20 minuuttia niin, että juusto on sulanut.



1540859.jpg