562096.jpg

Ei tuo ihan noin mustaa päältä ollut,vaikka kuvassa näyttääkin :D herkkua,vaikka itse sanon ;)

400 g marinoituja broilerinsuikaleita
1 silputtu sipuli
1 prk yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 kanaliemikuutio
ripsaus sokeria
(mausteita oman maun mukaan,valkosipulia,pippuria,yrttejä)

viipaloitua kesäkurpitsaa

Ruskistele broilerisuikaleita kevyesti pannulla.Lisää sipulisilppu joukkoon kuullottumaan.Kumoa pannulle myös tomaattimurska ja lisää liemikuutio.Anna kastikkeen hautua 15-20 minuuttia.Tarkista makun ja lisää mausteita tarpeen mukaan.

JUUSTOKASTIKE:
60 g margariinia
1- 1 1/2 dl vehnäjauhoja
n.1 l maitoa(en niin tarkkaan mitannut,vaan lisäsin pikkuhiljaa,jotta sain sopivan paksuisen kastikkeen)
muskottia,suolaa,pippuria
1-2 dl juustoraastetta

Sulata margariini kattilassa.Lisää joukkoon jauhot,pyöräyttele hetki,älä ruskista!Lisää maitoa niin että saat paksun tahnamaisen kastikkeen ja sitten lisäile maitoa pikkuhiljaa sekoitellen,jotta saat siitä niin paksu/ohuen kuin tahdot.Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.Mausta ja lisää juusto.Anna juuston sulaa,tarkista maku.

Lado uunivuokaan kerroksittan lasagnelevyjä,broilerikastiketta,viipaloitua kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.Päälimmäinen kerros lasgnelevyjä ja juustokastiketta.Kypsennä 200 asteisessa uunissa alatasolla vajaan tunnin!

562093.jpg