377315.jpg

Meille jäi kaappiin possunkylkisiivuja ja kokeilin sitten niistä tällaista kastiketta!Makua ja tulisuutta antamassa sweet chili saucea...hyvää oli,enemmän kyllä aikuiseen makuun ;)

300 g possun kylkisiivuja pilkottuna
ripsaus suolaa
pala purjosipulia silputtuna
2 dl ruokakermaa (15%)
oman maun mukaan sweet chili saucea
tilkka soijaa
(vettä tarvittaessa)

Ruskistele kylkipaloja pannulla,ripsauta hieman suolaa päälle.Lisää purjo mukaan kuullottumaan.Kaada joukkoon ruokakerma,chilikastike ja soija.Maistele!!Anna hautua puolisen tuntia!!Jos kastike tuntuu paksulta lisää vettä!Tarkista maku!!Tarjoa vaikka pastan kera!!

(mietin että tämän olisi voinut tehdä ilman ruokakermaakin,suurustamalla vaikka maizenalla tai vehnäjauho/vesiseoksella kastikkeen)