383832.jpg

Tänään mamma istui parturissa ja teki nopsan makkarpadan ruuaksi...

400 g kevytlenkkiä
2 punasipulia silputtuna
valkosipulinkynsiä oman maun mukaan
1 tlk yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja(tomaattikastike)
1 dl riisiä(voi laittaa enemmänkin)
vettä
tilkka soijaa
pippuria,kuivattu chiliä ripaus

Kuullottele sipuleit pienessä tilkassa öljyä.Lisää tomaattimurska,riisi ja vettä(hieman sen mukaan miten löysää padasta haluat)anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia.Lisää lopuksi makkarapalat ja pavut,sekä mausteet(käytä oman maun mukaan)Anna hetki vielä poreilla.Tarkista maku!!
Tarjoa raikkaan salaatin kera!!(jääsalaattia,kirsikkatomaattia lohkoina ja ananaspaloja)