Tätä piti tehdä vasta Jouluna,mutta haluttiin perjantain ja viikonlopun kunniaksi jotain hyvää ;D

150 -200 g minttusuklaata rouheena(muistaakeseni alkuperäiseen ohjeeseen kuului minttukarkkeja/palloja,mutta meidän pikkukaupassa ei sellaisia ole,joten rouhin mariannesuklaata tähän)
2 munaa
1/2 dl sokeria
3 dl kermaa(itse laitoin 1 prk flora vispiä)
1 tl vaniljasokeria

Rouhi suklaa.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Vatkaa myös kerma vaahdoksi.Yhdistä suklaarouhe ja vaniljasokeri munavaahtoon,sekoita tasaiseksi.Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoittaen.Huuhdo jäädykevuoka kylmällä vedellä.Kaada seos vuokaan ja pakasta vähintään 5 tuntia,mielellään yön yli.Kasta jäädykevuoka kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluastiaan,koristele!!