236676.jpg

Ja tässä sitten hyydykekakku,täytteenä lakritsikastiketta ja kermaa...oli todella vaikeaa yrittää koristella sulatetulla valkosukllaalla tuota seittiä,kun en ole paljoa tuota tehnyt!!;)

POHJA:
Tein pohjan pakastamastani kääretorttulevystä irtopohjavuokaan,jota kostutin hieman vaniljamaidolla!

TÄYTE:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk vispi cremeä
2-3 dl lakritsi kastiketta(pursotin tätä suoraan tuupista,oli pirkan lakukastiketta,joten ihan tarkkaa määrää en pysty sanomaan)
5 liivatelehteä + tilkka vettä

Liota liivatteita runsaassa kylmässä vedessä.Vatkaa vispi vaahdoksi.Sekoita tuorejuustoon lakukastike(maistele niin tiedät miten voimakkaan lakun maun haluat)Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää ohuena nauhana hyvin sekoittaen tuorejuustoseokseen.Lisää lopuksi vaahdotettu vispi.Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä ainakin 3-4 tuntia viileässä!
Koristele sulatetulla valkosuklaalla ja tee hämähäkki vaikka omar-karkeista ja lakunauhasta!!(harjoitusta vaatii tuo koristelu tuolla valkosuklaalla);O)