20250616_183344%20%E2%80%93%20kopio%20%E

Meillä tyttärien kanssa oli vähän kuin Juhannusetkot.Kaikki ovat varsinaisen Juhannuksen aikaan muualla,kuka

töissäkuka reissussa.Joten olimme osalla porukasta jo maalla ja grillailimme.Tytär teki kahvipöytään Britakakun :)

Nautimme Hölskypottuja,kebakoita,nakkeja,Halloumijuustoa,maissia.Sekä salaattia.

HÖLSKYPOTUT:

n.1 kg uusia perunoita

3 rkl voita

1 prk creme fraichea

tilliä

uuden sipulin varsia silputtuna

suolaa

Keitä perunoita suolatussa vedessä n.20 min.Kaada vesi pois ja lisää perunoille voi,ranskankerma,tillisilppu,sipulinvarret,

ripaus suolaa.Laita kansi päälle ja ravistele ainekset voimakkaasti sekaisin.Tarjoa heti esim.grilliruoan lisäkkeenä.

20250616_183205%20%E2%80%93%20kopio%20%E