20160207_164946-1-1.jpg

Innostuin sitten leipomaan,piitkästä aikaa...pitihän sitä,kun tytöt niin kauniisti laskiaispullia pyysivät ♡ tein pikkuisen erilaiset täytteet perusperiaate sama hilloa ja kermavaahtoa,mutta näissä ylemmissä käytin mascarponekermaa,jonka maustoin fariinisokerilla...nams,toisissa oli sitten tav.kermavaahtoa ja manssuhilloa.Pullataikinassa myös fariinisokeria.

20160207_164417-1.jpg

PULLATAIKINA:

2,5 dl maitoa (lämmitä kuumemmaksi kuin käden lämpö,jos käytät kuivahiivaa eli n.42 asteiseksi)

1 pss kuivahiivaa + 1 dl vehnäjauhoja

1 kanamuna

1 dl fariinisokeria

ripaus suolaa

3 tl kardemummaa

7-8 dl vehnäjauhoja

150 g sulatettua margariinia

Lämmitä maito.Sekoita siihen kuivahiiva+jauhoseos vatkaten.Lisää sokeri,suola,kardemumma ja kanamuna.Lisäile jauhoja hyvin sekoittaen ja sulatettu rasva.Vaivaa taikinaa kunnes se irtoaa kulhon reunoilta ja pohjasta,mutta on vielä pehmeää.Kohota lämpimässä paikassa,liinan alla.

MASCARPONE-KERMATÄYTE:

1/2 rasiaa mascarpone tuorejuustoa

2 rkl fariinisokeria(tai oman maun mukaan)

1 prk kermaa vaahdotettuna

Sekoita tuorejuusto ja fariinisokeri hyvin.Lisää joukkoon kermavaahto,sekoita huolellisesti hieman nostellen.

20160207_162901.jpg

20160207_151926.jpg