huhtikuu%202015%20025.jpg

Lihapadat ja uuniruoat on käteviä,helppojakin tehdä,lykkäät vaan lihat lisukkeineen uuniin ja sat tehdä ruoan kypsyessä muita hommia.Tätä pataruokaa tehtiin joskus alkukeväästä,nyt kesän aikaan ei tämäntapaisia tule tehtyä.

LIHA-KASVISPATA:

400g porsaanlihaa (käytin maustamattomia suikaleita)

1 tl suolaa,pippuria ja grillimaustetta

1/2 pkt pekonia

1 sipuli

2 porkkanaa 

pala kesäkurpitsaa

vettä 

lihaliemikuutio

Ruskistele lihat ja mausta ne.Kuullottele myös kasviksia hetki pannulla.Laita kaikki ainekset uunivuokaan,lisää lihalientä (liemikuutio+vettä)niin että ainekset juurin peittyvät.Hauduta puolitoista - 2 tuntia 175-150 asteisessa uunissa.Mitä kauemmin sen parempaa.

huhtikuu%202015%20022.jpg

huhtikuu%202015%20023.jpg