huhtikuu%202015%20022.jpg

Pääsin mukaan HOPOTTAJAT kampanjaan testailemaan Myllyn Paras suklaataikinaa.

Mietin monenmoista ideaa päässäni,mutta päädyin kokeilemaan pieniä Juustokakkuja.Kuten tiedetään, suklaa ja sitrus sopii makujen puolesta hyvin yksiin,laitoin täytteeseen appelsiinituorejuustoa.Näistä tuli ihania,ainakin makunsa puolesta.Suklaapohja,näissä minun leivonnaisissani,oli jännän sitkeä sisältä,hieman jopa toffeemainen,mutta rapea ja helposti syötävä koostumus ja siitä tykättiin,sopi hienosti pehmeän juustotäytteen kanssa.

Voin lämpimästi suositella kokeilemaan tätä herkullista taikinaa,joka sisältää myös pieniä suklaapaloja,nam...oli herkkua raakanakin ;) itse aion kokeilla vielä keksien tekemistä,joita tästä taikinasta saa helposti.Taikina on kätevä vierasvara pakastimessa,jos vaikka yllätysvieraita tulossa,saat helposti hyvää tarjolle.

Suklaataikina oli erittäin helppo työstää/leipoa,ei tartu kiinni.Yksi miinuspuoli,minun mielestäni oli,että taikina kannattaa leipoa suhteellisen nopsaan,koska taikina tuntui hieman kuivuvan ja jopa alkavan murentua ,jos se joutui odeottelemaan

leipojaansa.(kuva Hopottajien sivuilta)

pyorea_suklaataikina_380g_800-297x300.jp

PIENET JUUSTOKAKKULEIVONNAISET:

1 pkt Myllyn paras suklaataikinaa

TÄYTE:

1 rasia appelsiinituorejuustoa

3 rkl ranskankermaa

2 kanamunaa

2 rkl sokeria ja ripaus vaniljasokeria

1 rkl perunajauhoja

Notkista tuorejuusto ranskankermalla.Lisää sokeria oman maun  mukaan.Sekoita joukkoon kanamunat ja hieman perunajauhoja.

Painele suklaataikina pienten silikonivuokien pohjalle ja reunoille.Lusikoi  täyte kuppeihin.Ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista juustokakkusia 175 asteisessa uunissa,alatasolla 20-25 minuuttia.

huhtikuu%202015%20033.jpg

huhtikuu%202015%20024.jpg        huhtikuu%202015%20015.jpg

tässä täyte lusikoitu suklaakuppeihin ja juustokakkuset menossa uuniin

huhtikuu%202015%20030.jpg

huhtikuu%202015%20037.jpg