Tammikuu%202015%20002.jpg

Porsaanfilettä ostin sunnuntairuoaksi ja mietiskelin mitä siitä tekisin.No, kaappiin  oli jäänyt  pala mustapekka juustoa,joten päätin laittaa sitä possunfileelle makua antamaan.Sitä olisi saanut olla kyllä enemmänkin,vaikka ehkä tämä oli lasten makuun ;)

MUSTAPEKKA POSSUA:

porsaan file

öljyä/voita

1 tl suolaa

1 tl rosmariinia

ripaus paprikajauhetta

1 prk ruokakermaa

pieni pala lihaliemi kuutiosta

(halutessasi nokare sinappia)

mustapekka juustoa murennettuna

Leikkaa huoneenlämpöinen file muutaman sentin paksuisiksi paloiksi.Voit painella/nuijia paloja hieman.Ruskista paloja öljy/voi seoksessa ja mausta ne.Lisää pannulle ruokakerma ja mausta halutessasi sinapilla,nokareella liemikuutiosta ja mustapekka juustolla.Tarkista maku.Anna lihan kypsyä hiljalleen poreilevassa kastikkeessa .10 minuuttia.

Tammikuu%202015%20003.jpg

lisänä söimme Joululta jäänyttä lanttulaatikkoa ja Rosmariiniperunoita