marraskuu%202014%20009.jpg

Leivottiin lasten kanssa jo pasteijoitakin(samaan aikasn kuin torttuja)..nyt laitettiin täytteeseen myös paprikaa.

JAUHELIHA-PAPRIKAPASTEIJAT:

400 g jauheihaa

1 silputtu sipuli

 paprikaa hienonnettuna(oman maun mukaan)

1tl suolaa

1tl paprikajauhetta

1 tl pippuria

 rouhaisu chiliä

1 dl keitettyä riisiä

Paista jauheliha ja sipuli.Lisää joukkoon hienonnettu paprika.Mausta seos hyvin.L

isää seokseen lihaliemessä keitetty riisi.

Valmista lehtitaikinaa

Voiteluun kanamunaa

Päälle pellavansiemeniä

Täytä lehtitaikina neliö ruokalusikallisella täytettä.Sulje pasteija ja pain vielä reunat haarukalla, jotta pysyvät hyvin kiinni.Voitele kanamunalla ja ripota päälle pellavansiemeniä tms.paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi.

marraskuu%202014%20008.jpg