Sain tilaisuuden tutustua uusiin Caea oliiveihin RUOKA.FI kautta,sekä mahdollisuuden ehdottaa, myös uutta makuyhdistelmää oliiveihin.Mielelläni lähdin mukaan testiin ja suunitteluun.Ruokablogeja on mukana kolmisenkymmentä.

Me maistelimme oliiveja näin:varrastikuissa,joissa oli oliiveja,naudanpaistia ja mozzarellajuustoa, sekä fetajuusto-oliivi-ranskankermadippiä rapeiden keksien kera.Minun ideaani ja makuyhdistelmääni voi käydä äänestämässä täällä!

marraskuu%202014%20041.jpg

TIMJAMI-VALKOSIPULIOLIIVIT:

1 pss Gaea oliiveja naturel

1/2 dl oliiviöljyä

3  silputtua valkosipulinkynttä

1 rkl kuivattua timjamia

Anna maustua useita tunteja tai mielellään yön yli.

Valmista vartaat.Pujota vartaaseen marinoituja oliiveja,naudanpaistia ja mozzarellajuustoa.

Tarjoa  myös fetajuusto-oliivi-ranskankermadippiä ja rapeita keksejä

 

FETAJUUSTO-OLIIVI-RANSKANKERMADIPPI:

1 prk (200 g) ranskankermaa

100 fg fetajuustoa

1 dl oliiveja

1 tl oliiviöljyä

1 tl timjamia

ripaus mustapippuria

Hienonna fetajuusto ja oliivit.Sekoita ranskankermaan ja mausta.Anna tekeytyä viileässä ennen tarjoilua.Tarjoa rapeiden keksien kera.

marraskuu%202014%20066.jpg

marraskuu%202014%20008.jpg

marraskuu%202014%20063.jpg

Tarjoilin testioliiveja myös näin.

Timjami-valkosipulimarinoituja oliiveja,ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyä hunajamelonia

marraskuu%202014%20036.jpg

marraskuu%202014%20037.jpg