Hein%C3%A4kuu%202014%20056-normal.jpg

Taas kerran valmisteltiin porsaanfileestä ateria...siitä tulee aina niin mureaa ja herkullista.Maustettiin rosmariinilla,joka sopii mielestäni oikein hyvin porsaan lihalle.Lisänä salaattia ja haudutettuja kasviksia.

ROSMARIINIPOSSUA:

porsaanfile

voita/öljyä

1 tl suolaa,1 tl pippuria,ripaus paprikajauhetta

2 tl rosmariinia

uutta sipulia viipaleina

1 prk ruokakermaa

1 lihaliemifondi

nokare sinappia

Viipaloi file ja ruskista palat voi/öljy seoksessa.Mausta ne.Lisää pannulle sipuliviipaleita.Kaada uunivuokaan lihat ja sipulit.Lisää pannulle ruokakerma ,fondi ja vähän sinappia.Sekoita hyvin ja kaada vuokaan.Lykkää vuoka uuniin 200 asteeseen ja anna hautua hetken aikaa.

Hein%C3%A4kuu%202014%20055-normal.jpg