Juhannus%202014%20088-normal.jpg

Juhannuksena nappasin Äidiltä muutaman raparperinvarren ja tein Juhannuspäivän kahvipöytään tämän Charlotan.(olen tehnyt ennenkin,hieman vaan täyteaineita muunnellen)

Kaupan kääretortusta,josta on helppo mökkiolosuhteissa tehdä tätä herkkua ;)

RAPARPERICHARLOTTA:

kääretorttu
raparperihilloketta(raparperit keitetty tilkassa vettä,mausteet:sokeri,vaniljasokeri,kaneli)
1 prk kermaa
1 prk mascarpone tuorejuustoa
4 liivatelehteä
raparperimehua tilkka

(1 tl vaniljasokeria + ripaus kanelia)

Liota liivatelehdet runsaassa kylmässä vedessä.Vaahdota kerma(mausta vaniljalla ja ripauksella kanelia)Sekoita raparperihilloke ja mascarponejuusto.Liuota liivatteet tilkaan mehua ja kaada ohuena nauhana raparperiseokseen.Nostele lopuksi kermavaahto joukkoon.Vuoraa pyöreäpohjainen vuoka kelmulla.Lado kääretorttuviipaleet reunoille ja pohjalle.Kaada raparperitäyte vuokaan.Levitä päälle vielä kääretorttuviipaleet.Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Juhannus%202014%20087-normal.jpg