huhtikuu%20037-normal.jpg

Kokeiltiin alkupaloiksi myös parsan keittämistä ja tarjoamista.Hyvää oli tuokin,mikäpä ei olisi,missä pekonia on ;)

olisi tietysti kiva tarjota tuo parsa hollandaisekastikkeella tai voisulalla tms.mutta tämä oli kyllä miehen mieleen :D

Ohjeita on monenlaisia netissä,toisissa parsa käskettiin kuoria,toisissa ei??Huh,no minä sitten vähän kuitenkin kuorin.Keitin suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä vajaan 10 minuuttia,keittoaikojakin netistä löytyi pilvin pimein :O

sitten kääräisin parsat pekoniin ja paistoin pannulla =P

PEKONI PARSAT:

huutele parsat ja halutessasi kuori ne(nupusta alaspäin,varo nuppua) leikkaa tyvestä reilu pala puumaista osaa pois

2 l vettä

2-3 tl suolaa

ripaus sokeria

(sitruuna mehua)

(nokare voita)

keitä n.7-8 ,kokeile kypsyyttä vaikka grillitikulla

kääri nippu parsaa pekoniin ja paista ne pannulla,niin että pekoni saa väriä ja kypsyy.