huhtikuu%20050-normal.jpg

Tässä vielä pyhien broileriruoka.Päärynää ja aurajuustoa viipaleina,broilerin päällä.Nam!!

Lisäkkeenä riisi ja hunajaiset juurekset.Lapsille tehtiin sama annos tavallisella juustolla.

AURAJUUSTO-PÄÄRYNÄBROILERI:

6 kpl broilerileikkeitä

1/2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 tl currya

ripaus paprikajauhetta

paistamiseen öljyä

päälle,päärynää viipaleina(käytin säilykepäärynää)

aurajuustoa paloina

1 prk ruokakermaa(maustettu ruokakerma käy hyvin esim.kolme juustoa)

Pidä broilereita huoneenlämmössä ainakin 30 minuuttia,ennen paistamista..Paista leikkeisiin ruskea pinta öljyssä.Mausta broilerit samalla,paistaessasi, molemmin puolin.Nosta ne uunivuokaan ja levitä päälle viipaloituja päärynöitä(mahtui muistaakseni 3 viipaletta per broileri) ja viipaleeksi leikattua aurajuustoa.Kaada vuokaan ruokakerma ja paista ruokaa n.20 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa riisin ja hunajajuuresten kera.

HUNAJAJUUREKSET:

2-3 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna

1 pienehkö lanttu kuorittuna ja paloiteltuna

keitä juurekset puolikypsiksi runsaassa vedessä.

Lisää pannulle voita nokare.Paista juurekset voissa,niin että saavat väriä.Mausta yrttisekoituksella,ripauksella suolaa ja pippuria,sekä lorauksella(n. 2-3 tl oman maun mukaan) hunajaa.

huhtikuu%20047-normal.jpg      huhtikuu%20046-normal.jpg

huhtikuu%20049-normal.jpg