Tässä vielä pyhien broileriruoka.Päärynää ja aurajuustoa viipaleina,broilerin päällä.Nam!!
Lisäkkeenä riisi ja hunajaiset juurekset.Lapsille tehtiin sama annos tavallisella juustolla.
AURAJUUSTO-PÄÄRYNÄBROILERI:
6 kpl broilerileikkeitä
1/2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl currya
ripaus paprikajauhetta
paistamiseen öljyä
päälle,päärynää viipaleina(käytin säilykepäärynää)
aurajuustoa paloina
1 prk ruokakermaa(maustettu ruokakerma käy hyvin esim.kolme juustoa)
Pidä broilereita huoneenlämmössä ainakin 30 minuuttia,ennen paistamista..Paista leikkeisiin ruskea pinta öljyssä.Mausta broilerit samalla,paistaessasi, molemmin puolin.Nosta ne uunivuokaan ja levitä päälle viipaloituja päärynöitä(mahtui muistaakseni 3 viipaletta per broileri) ja viipaleeksi leikattua aurajuustoa.Kaada vuokaan ruokakerma ja paista ruokaa n.20 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Tarjoa riisin ja hunajajuuresten kera.
HUNAJAJUUREKSET:
2-3 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna
1 pienehkö lanttu kuorittuna ja paloiteltuna
keitä juurekset puolikypsiksi runsaassa vedessä.
Lisää pannulle voita nokare.Paista juurekset voissa,niin että saavat väriä.Mausta yrttisekoituksella,ripauksella suolaa ja pippuria,sekä lorauksella(n. 2-3 tl oman maun mukaan) hunajaa.
Kommentit