helmikuu2014%20034-normal.jpg

Meillä on ilmeisemmin joitakin kausia,että tiettyä ainetta käytetään pidemmän aikaa,ennenkuin kyllästytään ;D nyt on tuo makean ja suolaisen liitto pizzassa ja nimenomaan persikka ja joku juusto,esim.aurajuusto tai vaikka feta ...namnam.Perjantaipizassamme oli jälleen kalkkunaa,salamia,persikkaa ja fetajuustoa.(tämä pizza tehtiin jo jaoitakin aikoja sitten,uuttakin on jo tehty);)

PIZZAPOHJA:

2 dl vettä

pala hiivaa

ropsaus merisuolaa

aavistus sokeria

1/2 dl öljyä

3 dl durumjauhoja

2 dl vehnäjauhoja

TÄYTE:kalkkunasuikaletta,salamia,persikkaa,juustoraastetta,pizzamaustetta

Liuota hiiva lämpimään veteen.Lisää mausteet ja öljy.Lisää jauhot hyvin sekoittaen.Vaivaa taikinaa kymmenisen minuuttia.Kohota taikina kaksinkertaiseksi.Kaulitse pellin kokoiseksi levyksi,tai tee pari pienempää pyöreää pizzaa.Levitä pohjalle ketsuppia,oreganoa ja juustoraastetta.Levitä päälle haluamasi täytteet ja vielä juustoraastetta.Paista 225 asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi.

helmikuu2014%20033-normal.jpg