Nämäkin lihapullat tarjottiin Itsenäisyyspäivän herkkupöydässä.Muuten oli ihan tavallisia,mutta laitoin taikinaan kuivattuja yrttejä....pizzamaustetta ja meiramia ainakin =) nämä oli Limoousine naudan jauhelihasta tehtyjä,joten en hirveästi halunnut käyttää jatkeaineksia,joten niiden määrä oli suunilleen sama, kuin pienemmässä määrässä tavallista jauhelihaa.
YRTTISET LIHAPULLAT:
1 kg jauhelihaa
2 munaa
3 leivänsiivua
1/2 dl korppujauhoja
1,5 dl vettä
1 silputtu sipuli
2 tl suolaa
2 tl valkopippuria
1 tl pippuria
2 tl paprikajauhetta
2 tl meiramia ja pizzamaustetta
Sekoita murustettu leipä ja korppujauhot veteen.Anna turvota hetken aikaa.Lisää jauhleiha,kanamunat ja mausteet.Paista koepulla ja tarkista maku.Minä paistoin lihapullat uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.
Kommentit