marraskuu%202013%20061-normal.jpg

Pikkujoulu ateriamme oli tänävuonna lohta...eikä mitä tahansa vaan jo tutuksi tullutta pekoni-sipulilohta,niin hyvää,nam :P Lisäkkeenä duchess perunaa ,karamellisoituja lanttuja ja haudutettua punakaalia.Perunat ja kalan paistoin samalla uunipannulla.

PEKONI-SIPULILOHI:

lohifile

 1 tl suolaa ja pippuria

1/2 situunamehu

1 sipuli

1 pkt pekonia

tuoretta tilliä

Kuullota sipulit ja pekonisilppu pannulla.Levitä maustetun lohifileen päälle.Paista 200 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia

DUCHESSE PERUNAT:

5-6 perunaa keitetty pehmeäksi

3 keltuaista

suolaa,pippuria,muskottia

70 g voita sulatettuna

Purista perunat siivilän läpi.Sekoita joukkoon keltuaiset,mausteet ja sulatettu voi.Pursota pellille ruusukkeet ja paista 180 asteisessa uunissa,kunnes ruskistuvat kauniisti päältä.

marraskuu%202013%20055-normal.jpg

marraskuu%202013%20054-normal.jpg