Edelleen aamusin,teen välillä illan ruoan puolivalmiiksi ja mies viimeistelee,jos se ei ole jo kokonaan valmis.Tähän broilerivuokaan käytin peruna &keittokasviksia,nopeuttamaan jälleen kerran ruoan laittamista!Lisäsin joukkoon kesäkurpitsaa ja tuoretta tomaattia,mehevyyttä tuomaan.Vuokani oli vaan liian pieni tähän tarkoitukseen ;D Tästä tuli kyllä äärimmäisen herkullista,vaikka itse sanon...hieman liian kauan mies antoi sen olla uunissa,mutta väliäkös tuolla,ei makuun vaikuttanut.
(mausta oman maun mukaan!)
TOMAATTINEN KASVIS-BROILERIVUOKA:
broilerin paistileikkeitä
ölytilkka
1 tl broilerimaustetta
1 tl pippuria
1 tl kurkumaa
1 tl yrtti tomaattimurskaa
2 tl tomaattiketsuppia
tilkka vettä
1 pss peruna&keittokasviksia
2 tl meiramia
ripaus suolaa ja pippuria
pala kesäkurpitsaa
1/2 prk valkoisia papuja
2 tomaattia
Ruskista broilerileikkeet ölytilkassa ja mausta ne.Kaada pannulle tomaattimurska ja sekoita joukkoon ketsuppi,sekä hieman vettä.Kiehauta maut pannulta.Levitä peruna&keittokasvikset ja paloiteltu kesäkurpitsa sekä tomaatit uunivuokaan.Mausta ripauksella suolaa,pippuria ja meirmilla.Nosta broileripalat kasvisten päälle ja kaada päälle tomaatimurska.Voit lisätä vuokaan vielä tilkkasen vettä.Paista 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.(kun käyttää isompaa vuokaa,kuin minä,broilerit voi ujuttaa kasvisten keskelle/sekaan paremmin)
Kommentit