marraskuu%202013%20014-normal.jpg

Jauheliha ja pasta on todella nopea ja ihan hyvä arkiruoka.Tähän kastikkeeseen käytin yrteillä maustettua tomaattimurskaa ja myös mozzarellapalloja,jotka kyllä sitten sulivat,kun kastiketta lämmitettiin illalla.(olin tehnyt tämän aamulla valmiiksi,ennen kuin lähdin töihin)

TOMAATTINEN JAUHELIHA-MOZZARELLAKASTIKE:

400 g jauhelihaa

1 silputtu sipuli

1 tl jauhelihamaustetta

ripaus mustapippuria

1 tl timjamia

1/2 - 1  prk yrtti- tomaattimurskaa(minulla oli vajaa purkki)

1 rkl ketsuppia

pieni pala lihaliemikuutiosta

loraus kermaa

mozzarellapalloja

Paista jauheliha ja lisää sipulisilppu joukkoon kuullottumaan.Mausta se.Lisää tomaattimurska,hieman ketsuppia ja pieni pala liemikuutiosta.Anna kastikkeen poreilla hiljalleen kymmenisen minuuttia.Lisää loraus kermaa pehmentämään makua(voi jättä posikin)Lisää mozzarella,anna kuumentua.Tarkista maku.

marraskuu%202013%20010-normal.jpg